OKREĆE NOVI LIST: Darko Lazić odlučio da se uozbilji i započne novi biznis u Srbiji!

Da je okrenuo novi list i biznis, potvrdio je i folker koji ne krije da se raduje budućnosti i da mu je dosta neozbiljnosti

foto: Instagram

Darko Lazić je konačno rešio da okrene novi list i ostavi iza sebe brojne skandale i afere kojima je godinama privlačio pažnju, pa nakon restorana koji uskoro otvara u Švajcarskoj, a u koju se seli nakon leta, planira da otvori i dečju igraonicu u Srbiji, saznaje Alo!

Kako izvor blizak folkeru otkriva, Lazić je odlučio da sve što zaradi tokom letnje sezone uloži u izgradnju velelepnog raja za decu nadomak Beograda i uveliko je u dogovorima s graditeljima i majstorima.

– Budući da je restoran koji otvara u Švajcarskoj pri kraju s radovima i da će ga zvanično otvoriti za dva meseca, Darko je odlučio da ogromne pare koje zarađuje tokom leta uloži u novi biznis. Igraonica je oduvek bila njegova želja, a nakon što je u Evropi video velika igrališta u prirodi, rešio je da pored igraonice zatvorenog tipa izgradi velelepno dvorište sa stotinu zanimacija za mališane. Ovoga puta čvrsto je odlučio da obezbedi svetlu budućnost svojoj deci i iskupi se za neozbiljan život koji je vodio – priča izvor, i otkriva gde će se malo dečje carstvo nalaziti.

– Da bi mogao da napravi penjalice na drveću, veštačke stene za mališane i bazene, odlučio je da igraonicu i igralište izgradi van grada. Već je našao imanje u blizini Avale koje se savršeno uklapa u njegove zamisli i čim bude gotov ugovor o kupovini, kreće izgradnja. Moraće da izdvoji više od 200.000 evra da bi isplatio sve što je isplanirao, ali to mu ne predstavlja problem jer on taj novac zaradi za 20 nastupa. Pored zanimacija za decu, planira i restoran u sklopu igraonice da bi napravio uživanje i roditeljima. Ako je suditi po tome kako je zagrizao za taj posao, sigurno je da će napraviti jednu od najlepših kutaka koji će deca, ali i roditelji obožavati – zaključuje izvor.

Foto: Printscreen

Da je okrenuo novi list i biznis, potvrdio nam je i folker koji ne krije da se raduje budućnosti i da mu je dosta neozbiljnosti.

 Istina je da se selim u Švajcarsku, ne samo zbog restorana, već poboljšanja kvaliteta života. Pokretanje biznisa je važan faktor i radim na tome da ostvarim sve što sam zamislio i uložim pametno. Dosta je bilo zezanja – rekao je Lazić za Alo!.

Kako je Alo! ekskluzivno pisao, Lazić je nedavno obnovio romansu s Marinom Gagić, s kojom ima sina Alekseja, pa nema sumnje da je ona dodatno uticala na to da se folker uozbilji.

– Nakon što je raskinuo vezu s Barbarom Bobak, Darko je vrlo brzo obnovio ljubavni odnos s bivšom verenicom. Oni su zajedno nešto više od mesec dana, Darko još uvek živi u Novom Sadu, a Marina je s njihovim zajedničkim sinom Aleksejem kod svojih roditelja u Pećincima. Obećao joj je da će neke stvari promeniti. Svesna je Marina da on neće odustati od boemskog načina života, ali ju je uverio da će se više posvetiti njoj i detetu – otkrio nam je sagovornik.

Izvor: alo.rs

Ostavite komentar