MAJA MARINKOVIĆ NA SASLUŠANJU Zbog pretnji koje su upućene Jovani Jeremić, starleta daje izjavu u policijskoj stanici, Taki zabrinut!

Sukob voditeljke Jovane Jeremić i starlete Maje Marinković ne jenjava, a sa društvenih mreža prebacio se i u policijsku stanicu, nakon što je voditeljka dobila preteće poruke navodno zbog Marinkovićeve.

Foto: Instagram

Upravo sada se Maja nalazi u policijskoj stanici 29. novembar, na saslušanju, gde će dati izjavu povodom pretećih poruka koje je neko slao u njeno ime Jovani Jeremić.

.

Maju ispred suda je čekao otac, Radomir Marinković Taki, koji tvrdi da njegova ćerka nema veze sa pretnjama koje dobija Jovana Jeremić.

– Nije ovo mala stvar. Moja ćerka je medijska ličnost, da se ovako eksponira stvarno nema smisla. Mislim da će sud i policija da utvrde da Maja nema nikakve veze sa pretnjama. Uplašen sam kao roditelj. Nije svejedno da vam dete ide u stanicu policije, ali tu je u svojstvu građanina. Maja je čista. Nema veze sa tim, 5 godina je u rijalitiju.

– Svako kupi karticu. Ko zna ko to piše, kad bih ja pokazao šta meni pišu već godinama. ja sam došao da sačekam svoje dete, jer je ona ipak pod stresom. Non stop je u medijima za neke stvari koje ne bi trebalo da se dešavaju. Peca je uz nju – rekao je Taki.

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar