SVIĐAO JOJ SE ANĐELO A SADA OTIŠLA NA NASTUP NJEGOVE BIVŠE Dalila Dragojević provodi se na nastupu Teodore Dževerović! (FOTO)

Dalila Dragojević već nekoliko dana provodi u Budvi sa svojom drugaricom i bivšom zadrugarkom Marijanom Zonjić, ali i misterioznim muškarcem, sa kojim redovno objavljuje snimke iz automobila i neprestano intrigira javnost budući da ga nije predstavila niti mu prikazala lice.

Međutim, noćas je usledio novi šok za sve Daliline fanive na društvenim mrežama. Naime, ona je sa prijateljima izašla u jedan klub u Budvi i to na nastup Teodore Džehverović.

Ovo verovatno ne bi podiglo prašinu, da se Dalila u petoj sezoni „Zadruge“ nije jako prisno družila sa pevačicinim bivšim dečkom, Anđelom Rankovićem, pa čak i u emisijama „Narod pita“ mu uputila javno izvinjenje jer mu se nije javila kad su se sreli.

Dok se danima spekulisalo ko je Dalilin tajni muškarac, određeni fanovi su mislili da se radi o Anđelu, a i pesme koje je Dragojevićka kačila na stori takođe su bile povezane sa njim.

Foto: Instagram

Međutim, izgleda da Dalilu ništa od toga ne pogađa, pa je maksimalno uživala u provodu i sve rado delila na Instagram storiju, a ona ni tokom boravka u Beloj kući nije krila koliko voli Teodorine pesme, pa je uz njih i nastupala na „Zadrugoviziji“.

Izvor: pink.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar