MAJA I PECA USRED AFERE OTPUTOVALI U CRNU GORU: Isplivali novi detalji veze!

Maja Marinković i Predrag Peca Raspopović šokirali su javnost kada je isplivao njihov video na kome se ljube.

I dok traje drama zbog njihove afere, njih dvoje su otputovali u su Crnu Goru, a popularna starleta kazala je drugarici da sa Subotićkinim mužem nije samo avantura već je preraslo u ozbiljnu vezu:

– Maja i Peca su započeli vezu i sada se ne odvajaju. Odmah posle Zlatibora otputovali su u Crnu Goru gde će provesti nekoliko dana. Ona nema nameru da raskida s njim i tvrdi da njegova veza sa Aleksadrom uopšte nije funskionisala i da su bili zajedno samo zbog deteta. Maja kaže da se ozbiljno zagrejala za Pecu i da će se boriti za njihovu vezu- otkrila je Marinkovićkina drugarica.

Inače, Aleksandra Subotić ne krije da je van sebe zbog udarca koji joj je zadao bivši partner i prijateljica.

– Aleksandra ne prestaje da plače otkako je videla snimak na kom se Peca i Maja ljube u bazenu. Ne može da veruje šta joj se dogodilo i stalno ponavlja da ne zna što se njoj uvek ovo dešava. Ona je u pravom rastrojstvu, kuka i plače kroz kuću, nervni slom je doživela, deca je sve vreme grle i ljube, pokušavaju da je malo uteše… – rekao je dobro obavešten izvor za Blic o celokupnoj situaciju u Novom Sadu.

– Za mene nikad ne možeš reći da sam se drogirala, da sam bila neverna, da sam se bilo kako ogrešila. Ako sam nešto lupila, napisala u afektu, bila sam ljuta. Kada sam se ljutila poveravala sam ti se, sve iznesi. Kada ja počnem da iznosim o tebi, videćeš. Tužno je da sam spala na taj nivo da se raspravljam – pričala je Aleksandra u lajvu.

Pročitajte i: MAJA MARINKOVIĆ SE NE SMIRUJE NAKON AFERE SA MUŽEM SVOJE DRUGARICE: Preti da će otkriti detalje iz “POŠTENIH BIOGRAFIJA”

BONUS VIDEO:

Izvor: Informer

Ostavite komentar