TRIK UZ POMOĆ ČAŠE VODE: Mnogi tvrde da ćete ovako ukloniti svu NEGATIVNU energiju iz doma (VIDEO)

VSvima nam je dobro poznato je smo svi sastavljeni od energije i da u naš dom ako ulaze razni ljudi, ulaze i razne energije.

Foto: Youtube printscreen/The Spatium

Negativna energija uzrokuje stres, zdravstvene i finansijske probleme i loša osećanja, pa tako da ako je imate u kući, veoma lako ćete je primetiti.

Trik uz pomoć čaše vode:

U providnu staklenu čašu stavite morsku so (so bi trebalo da zauzme 1/3 čaše). Nakon soli, u čašu naspite 1/3 hladne vode i 1/3 alkoholnog sirćeta. Čašu stavite u sobu u kojoj mislite da je skupljena negativna energija.

Nakon što ste postavili čašu, niko ne sme da je dira sledeća 24 sata. Ukoliko je tečnost u čaši u istom stanju u kakvom ste je ostavili, možete da odahnete, u toj sobi nije prisutna negativna energija. Ali, ukoliko u čaši primetite mehuriće ili tečnost postane neprozirna, očigledno je da imate nekih problema.

Nakon što je tečnost u čaši apsorbovala negativnu energiju, bacite tečnost u WC šolju i pustite vodu. Postupak ponavljajte svaki dan, sve dok tečnost u čaši ne postane bistra.

Postoji i drugi način, sa žalfijom ili tamjanom.

Ovo je jedan od najstarijih, najbržih i najefikasnijih načina da očistite svoj životni prostor od negativne energije. Da biste očistili kuću žalfijom ili tamjanom, treba da otvorite ulazna vrata i sve prozore u vašoj kući. Upalite tamjan ili žalfiju i pustite da gori par sekundi. Zatim ugasite plamen i ostavite da se dimi kraće vreme. Najbolji način da započnete ovaj ritual je da idete oko sobe i pokrijete dimom što veći deo prostora.

Izvor: Najžena

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar