„KORISTILA SAM SVAKU PRILIKU DA JE POVREDIM“: Leontina progovorila o odnosu sa SESTROM – u detinjstvu su se TUKLE, a evo kako se slažu DANAS (VIDEO)

Kompozitorka, muzički pedagog i direktorka dečjeg hora Čarolija Leontina Vukomanović gostovala je u emisiji „Male stvari“ Snežane Dakić, a tom prilikom govorila je o porodičnim odnosima, priznavši da je određene stvari uvek zamerala svojoj majci:

Foto: Hype

– Ja joj to kazem i danas: to što ni sa čim nije bila zadovoljna kad sam ja u pitanju. Na primer, ja sam odlikaš, ali uvek postoji “kako komšiničino dete”. Vukovac, ali “hajde da vidimo kad kreneš u srednju skolu”.

Leontina objašnjava da tome nije bilo kraja, te je išlo i do trenutka kada je pobedila na festivalu i pozvala majku plačući:

-Zovem i plačem: “Mama pobedila sam na Budvankom festivalu”, a ona kao da se ništa nije desilo, samo kaže: ok.

Šta god ja postigla, uvek ima neki negativan aspekt u vezi svega toga, kad meni to mama govori – priča kompozitorka, koja se potop prisetila i kakva je bila kao sestra:

– Bila sam stvarno nemoguća sestra, ja kao 5 godina mlađa. Koristila sam svaku priliku da je povredim, da pokazem da sam ja velika, da se ,,utrpavam“ u njeno društvo. Iako smo deca istih roditelja, potpuno smo različite, ona je mnogo mirniji tip. Pamtim detinjstvo stalnih sukoba  i svađa, i tukle smo se. Roditelji su uvek krivili nju. Ja sam bila veliki manipulator- priča Leontina i objašanjava kako i pored svih tih ,,dečijih dana“ sestra i ona su izuzetno povezane:

-Danas smo jako bliske, ja njenu decu doživljavam kao svoju, a i moja ćerka Lucija ima jak osećaj privrženosti mojoj familiji- završava Leontina.

Ostavite komentar