Ko je UHAPŠENI VELIBOR POPOVIĆ POP: Cecin menadžer koji je upleten u falsifikovanje novca, prevare …

Velibor Popović zvani Pop, koji se inače predstavlja kao „menadžer“ Cece i još mnogih javnih ličnosti uhapšen je po poternici Europola, a verujemo da od danas skoro niko sa estrade neće se osećati sigurno kada je u rukama menadžera mafijaša.

Kako Hype ekskluzivno saznaje, sinoć je u Beogradu na adresi gde je boravio u akciji srpske policije, a po poternici Europola uhapšen kriminalac Velibor Popović, zvani Pop. Inače, tobožnji menadžer pevačica Svetlane Ražnatović Cece, Teta Irović, Marina Visković i Breskvice. Naime, Pop je smešten u zatvoru u Sremskoj Mitrovici gde čeka izručenje za Francusku. On je u Srbiji boravio ilegalno, inače je crnogorski državljanin poreklom iz Berana.

Francuski organi gonjenja preko Interpola ga optužuju za ogroman broj krivičnih dela. Podsetimo, 2019. godine Pop je pretio kako će baciti bombu na redakciju Srpskog Telegrafa, a novinarku Zoricu Radulović u Dunav.

Prije par godina istražitelji su uhapsili Velibora Popovića koji je u Sloveniji imao stalni boravak. Jednog od ključnih osumnjičenih za šverc oružja i eksploziva, pišu danas slovenački listovi.
Njegovo ime u policijskim krugovima je poznato i u vezi sa napadom na novinara Tufika Softića, kojem je preko prijatelja i svojih kompanjona upućivo direktne pretnje zbog tekstova u u vezi sa njegovim kriminalnim delovanjem i hapšenjem u Beogradu.

Ovaj menadžer, mafijaš, bio je hapšen i 2006. godine u Beogradu po poternici Interpola.
Više zemalja tražilo je tada njegovo izručenje, ali on je tada ostao da izdržava kaznu od godinu i po dana u Srbiji, zbog falsifikovanja novca, isprava i neovlašćenog nošenja vatrenog oružja, municije i eksplozivnih materija.

Pozvali smo Editu Aradinović kako bismo saznali informacije iz prve ruke vezano za hapšenje njenog prijatelja.

On je moj prijatelj! – navela je Edita Aradinović

Recite nam, da li znate možda šta se desilo u tom trenutku, šta se dogodilo?

  • Ne mogu ja to da vam kažem, niti znam i da znam, svakako nije na meni da to pričam, tako da hvala puno svakako na pozivu. Hvala vama Edita, svako dobro. A na svijetlo. – kazala je Edita.

Saša Mirković, Hype TV

A ko će nam bolje dati odgovore na ovu temu nego najbolji producent na Balkanu, a i šire, takođe i vlasnik Hajp produkcije, Saša Mirković. Na pitanje da li je upućen u trenutnu situaciju o hapšenju Velibora Popovića i poznatije kao pop navodnog esradnog menadžera, on odgovara:

  • – Pa čitao sam o tome da ima nešto u vestima i tako, kazao je Mirković.
  • Upitan kako komentarišate tu situaciju, da li je imao priliku uopšte da ga upozna, Saša odgovara:
  • – Pa na moju sreću ne, zato što ja sa takvim osobama ne radim i ne sarađujem i to stvarno ne mogu da nazovem esradnim menadžerima, niti bilo kakim menadžerima, niti producentima. To su osobe, ja sam o tome pričao mnogo puta javno, osobe iz kriminogene zone koje ulaze u esradu i pevačima na onaj način obezbeđuju raznorazne pogodnosti ili tezge, pod znacima navoda nekog drugog kalibra, ne samo pevačke tezge i tako dalje i mnogo druge stvari, naveo je  Mirković.
  • Sa mnom nije i nikada neće moći takvi ljudi da sarađuju i da imam kontakt sa takvim ljudima, naveo je Mirković.

Više detalja u priči Hype televizije u videu ispod:

Ostavite komentar