ISTRAŽUJEMO: KAKVA JE VEZA IZMEĐU PAJTIĆA, VUJADINA MILOŠEVIĆA I BOŠKA NIČIĆA?!

Kontroverzni političar i ljubitelj ubojitog oružja Vujadin Milošević voli da se slika i pozira sa teškim naoružanjem i dugim cevima, iako je civilima u Srbiji zabranjeno da poseduju vojno naoružanje. Pošto je inače poznat široj javnosti kao dugogodišnji aktivista zloglasnog vojvođanskog političara Bojana Pajtića pitanje je ko mu je dao dozvolu, ako je uopšte ima (!) za posedovanje ovog teškog vojnog naoružanja?

U poslednjih nekoliko godina Vujadin Milošević postao je najbliži saradnik Boška Ničića, gradonačelnika Zaječara pa je tako, po nekom, valjda, automatizmu, postao čak i direktor muzeja u gradu na Timoku!

Pitanje je kome to sve preti Milošević ovim opasnim naoružanjem i da li je možda tako zaplašio Boška Ničića i bukvalno ga naterao da mu da funkciju direktora muzeja, iako nema završenu ni srednju školu?!

Foto: Privatna arhiva

Pošto je Ničić uvek voleo, i voli u svom okruženju da ima uvek dobro naoružane ljude bombama i dugim cevima, pitanje je za šta se to njih dvojica spremaju i da li im je mentor možda baš pomenuti Bojan Pajtić?!

Da li ovakvi ljudi treba da budu na bilo kakvim rukovodećim mestima, a naročito ustanova za kulturu ili im je, možda, ipak mesto u zatvoru? Pozivamo nadležne državne organe da hitno reaguju i razotkriju planove ove do zuba naoružane i izuzetno opasne, a možda i zavereničke grupe!

Ostavite komentar