ISPLIVALI ŠOK DETALJI S LETOVANJA MAJE I PECE: Marinkovićeva povela TRI DRUGARICE, biznismen im plaća noćenje u NAJLUKSUZNIJEM hotelu

Maja Marinković uživa s bivšim partnerom svoje najbolje drugarice Aleksandre Subotić Predragom Raspopovićem na moru u Crnoj Gori, što bi naš narod rekao, za sve pare.

Foto: Instagram

Njih dvoje trenutno borave u Njivicama, i to u najluksuznijem hotelu gde noć košta 250 evra. Međutim, biznismen iz Novog Sada ne finansira samo starletu nego i njene drugarice. Ona je na letovanje povela još tri drugarice. Izvor koji se zadesio na licu mesta tvrdi da se ne kriju već na javnom mestu razmenjuju nežnosti.

– Ordiniraju po celom hotelu. Švrćkaju se, maze se i ljubakaju pred svima. S njima su još neke tri devojke koje javnosti nisu poznate i svi zajedno se smeju i uživaju u letu i moru. Vidi se da im prija druženje. Maja drži Pecu za ruku i ne odvajaju se. Hotel u kom su odseli nije nimalo jeftin, naprotiv, luksuzan je i vidi se da on ne žali novac za Marinkovićevu – priča naš sagovornik.

U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt sa Aleksandrom, ali i sa Majom i Predragom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Podsetimo, pre nekoliko dana u javnost je dospeo snimak na kojem se vide Marinkovićeva i Raspopović kako se ljube u bazenu, što je šokiralo sve, a posebno njegovu suprugu Aleksandru, koja se plačući obratila svojim pratiocima na Instagramu. – Žao mi je što sam spala na nivo da se raspravljam sa jednom… Moj muž je spao na nivo da bude 166, užas. Izvinjavam se sedmoj sili što se ne javljam, ali ja sam u šoku i tražim objašnjenje – rekla je ona tada.

Izvor: Kurir

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar