BILA JE CENTAR NJEGOVOG SVETA, DANAS ODBIJA DA JE VIDI: Slavni glumac godinama nije u kontaktu sa ĆERKOM, razlog je BIZARAN!

Karijera Toma Kruza uspešno traje već decenijama, a za razliku od mnogih kolega u Holivuda, glumac je danas uspešniji nego ikada. Njegov najnoviji film „Top Gun“ već je zaradio preko milijardu dolara na bioskopskim blagajnama.


I dok o njegovim filmskim u ulogama znamo sve, kada je reč o privatnom životu on je obavijen misterijom, posebno njegov odnos sa ćerkom Suri, koju je dobio u braku s Kejti Holms.

Tokom 2000-ih bili su najpopularniji holivudski par, a javnost im je čak dala i zajednički nadimak – TomKat. Sve u vezi sa njima prodavalo je časopise širom sveta, posebno njihovo venčanje u Italiji kao i rođenje ćerke Suri. Ali, njihovoj ljubavi presudio je kult, kojim je Tom Kruz opsednut, a s kojom bivša supruga Kejti Holms nikako nije mogla da izađe na kraj.

Njihov sledeći potez bio je logičan – Kejti Holms podnela je 2012. godine papire za razvod, a sve je to uticalo na njegov odnos sa Suri.

Od razvoda. poznati glumac nikad više nije viđen u javnosti sa Suri, zbog čega su mnogi zaključili da je prekinuo s njom svaki kontakt. Mediji su godinama izveštavali da su mu njegova religijska ubeđenja zabranjivala kontakt sa ćerkom i bivšom suprugom jer se kosi sa načelima sajentološke crkve. I to samo iz razloga što oni nisu deo nje.

Suri Kruz danas ima 16 godina i sa majkom Kejti živi u Njujorku. Jedina razlika između nje i njenih vršnjaka je to što je od kada se rodila prate paparaci gde god da krene.

Foto: Youtube printscreen/Paramount Pictures

Tom Kruz nije dobio starateljstvo nad ćerkom, kao ni brakorazvodnu parnicu, kojom je Holms dobila puno starateljstvo i koja je okončana za samo 11 dana, što je gotovo jedini slučaj kada su poznati i slavni u pitanju. Uglavnom se ovakvi procesi razvlače godinama ali poznato je da se Kejti Holms mesecima pripremala za bekstvo i da se pri tome jako plašila za svoju bezbednost i za bezbednost svoje jedine ćerke.

Iako je po sudskoj odluci Tom Kruz dobio pravo da ćerku viđa 10 dana svakog meseca, dobro upućeni izvor tvrdi kako je on tu mogućnost odbio iz razloga što Suri nije član sajentologije koja inače brani viđanje sa ljudima koji nisu u toj sekti. Odbio je sve kontakte s njom. Jedino čega se pridržava navodno je alimentacija koju plaća i koja iznosi 33.000 dolara mesečno.

‘Tom nikada nije nameravao da se otuđi od ćerke i nada se kako će jednog dana popraviti njihov odnos’, otkrio je izvor, dodavši kako je Kruz bio svestan i priznao je da je Kejti Holms zatražila razvod iz jednog razloga – da zaštiti ćerku od sajentologije i zajednice vernika kojima pripada njen bivši suprug.

Od tada, pa sve do sada ni Kejti, a ni njena ćerka nisu nikada ukrstili puteve sa poznatim glumcem.

Izvor: Stil

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar