Identifikovani napadači na golmana Kljajića u Novom Pazaru, policija traga za njima!

Novopazarska policija identifikovala je sve osobe koje su vređale i napale golmana Novog Pazara Filipa Kljajića i u toku je potraga za njima. U novopazarskoj policiji nezvanično je tom radiju rečeno da je Kljajić napad, koji se desio u jednom ugostiteljskom objektu oko 13 časova, prijavio u sredu popodne, nakon čega je policija krenula u rasvetljavanje tog događaja.

„U incidentu je učestvovalo pet osoba, ali nisu svi fizički napali oštećenog, već samo dvojica. Svi učesnici događaja su identifikovani, napadači su u bekstvu i za njima se traga”, rekao je izvor u novopazarskoj policiji.

Golman i kapiten fudbalera Novog Pazara Filip Kljajić napustio je ovaj grad nakon što ga je grupa navijača tog superligaša napala i polila vodom u restoranu. Posle napada na čuvara mreže šestoplasiranog tima Super lige oglasio se i počasni predsednik Novog Pazara Rasim Ljajić, koji je saopštio da se potpuno povlači iz kluba, uputivši izvinjenje Kljajiću i njegovoj porodici.

Usledilo je povlačenje i tek imenovanog trenera Feđe Dudića, koji je odluku o nepreuzimanju Novog Pazara doneo pre zakazane promocije.

Ostavite komentar