GLEDATELJKA RASKRINKALA DALILIN MAGIJSKI RITUAL: „Sakom muškarcu radi OVO, tako ulazi u MOZAK!“

Dalilu Dragojević gledateljka je optužila da se bavi magijom, kao i da je tako očarala sve muškarce sa kojima je bila.

Foto: Printscreen

Naime, gledateljka je rekla da je Dalila „pikirala“ Dejana Dragojevića za muža.

– Tanja iz Pirota ovde, dobro veče. Sve što bih pitala Dalilu, znam unapred odgovor ‘srce, razum, desilo se’… Ko može da poveruje u njene reči? Jasno je da je ona pikirala njega od samog početka – rekla je gospođa.

– To nije istina, dosta je bilo gluposti – prekinula je Dalila.

– Dalila, ovo nije crni sto – rekla je gledateljka.

– Vi ste zvali u u Šimanovcima, znam odlično o kome se radi. Kritike slušam ako se govore na normalan način – dodala je Dragojevićka.

– On je bio dete kada ste vi započeli vezu – nastavila je gledateljka.

– Ne mogu više to da slušam, a šta sam ja bila? Imala sam 23 godine! Ne mogu više da dozvolim da govorite te gluposti – vikala je Dalila.

– Kada ste se vi spojili, to je bio trenutak tvoj i inat možda onom tvom Mladenu, ili želja da stvoriš finu sliku o sebi kao porodične žene… Car je neko ko je pravi muškarac na tebe. Muškarac hvata na silu, žena na manipulaciju, a ti si kraljica manipulacije! Morate da shvatite, da kada rešite da uđete u rijaliti, morate da pazite šta radite i da ćete snositi posledice svega. Nešto sam primetila, Dalila kada mazi muškarca, mazi ga u krug, kao da mu radi po mozgu, a to se koristi u tim navodnim magijama… – nastavila je gospođa.

Izvor: Kurir

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar