ĆERKA MERIME NJEGOMIR NAKON BOLNOG PERIODA PODELILA NAJLEPŠE VESTI: „Pojavio se tračak svetlosti koji je nadvladao tamu!“

Diva narodne muzike Merima Njegomir napustila nas je u novembru 2021. godine posle teške bolesti zbog čega je njena ćerka i dalje slomljena. Ipak, sada je objavila lepe vesti.

Foto: Instagram

Jelena Njegomir samo jednom fotografijom na Instagramu rasplakala je mnoge. Ona je sada objavila da je trudna.

Emotivnom porukom svim ženama da nikada ne prestanu da vole sebe i svoje telo poslala je jasnu poruku i pokazala da je u blagoslovenom stanju.

– Danas sam se pogledala u ogledalo i ispustila po suzu za svaki put kad sam kritikovala svoje telo. Kad sam ga mučila terorom savršenstva. Kada ga nisam obožavala. Danas sam zaplakala za sve nas što u savršenom tražimo manu. Za svaki udah u kom nismo svesne kako smo božanstvene. Od Boga stvorene. Danas sam od zahvalnosti zaplakala za sve što moje telo radi za mene, uprkos mom trudu da ga menjam. Da ga vređam. Setila sam se. Ljubila sam grudi koje dišu, srce koje kuca, ruke koje grle, noge što koračaju i um koji me vodi gde god poželim, mazila svoju kosu-glasnika mog trpljenja. Žao mi je za svaki dan kada sam to zaboravila – napisala je između ostalog.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar