,,DNEVNO TROŠI VIŠE OD 1000 EVRA“ Kaća Grujić uživa sa ćerkom na odmoru, preko dana odmara, a noću radi

Pevačica Katarina Grujić već neko vreme uživa na crnogorskom primorju. Sa njom su i njeni roditelji koji joj pomažu oko ćerkice Katje, a za uživanje iskeširala je navodno tričavih 20.000 evra, prenose domaći mediji.

– Kaća je s Katjom i porodicom smeštena u jednom od najskupljih hotela u kojem cena noćenja za sve njih staje oko 500 evra, a isto toliko potroši u toku dana na privatnu plažu, restoran, ležaljke… – ispričao je izvor iz Crne Gore.

Kako je još rekao, Grujićeva na plaži provodi više od pola dana, a zbog galantnosti i bakšiša koji ostavlja obožavaju je svi zaposleni.

– Katarina deluje kao osoba koja ne voli gužvu dok letuje i verujem da je to razlog zbog kog se odlučila da umesto Budve ili neke popularnije destinacije dođe kod nas. S ćerkicom boravi u najskupljoj sobi koju imamo u ponudi, sa velikom terasom i direktnim prilazom plaži – dodao je izvor, i otkrio koliki su pevačicini dnevni troškovi.

– Pošto noć u našem hotelu košta 500 evra, a na plaži potroši isto toliko i ostavi napojnice, Kaća dnevno pukne više od 1.000 evra a da ne trepne. Vidi se da je džek i da ne žali novac da ugodi sebi, a to su oduvek naši najbolji gosti. Da je sreće, da su svi kao ona – zaključuje izvor za „Alo“.

Ovim povodom se oglasila i pevačica, koja nije htela da precizira svoje troškove.

– Ja nikada nisam govorila koliko i šta plaćam, smatram neukusnim takve stvari. Ovde sam s porodicom i ćerkicom već 15 dana, a ostaću još toliko jer nastupam stalno. Preko dana uživam, a noću radim i ne žalim se jer je Katja sa mnom – rekla je Kaća za gorepomenuti portal.

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar