DEJAN ISPRIČAO KAKO MU JE U VEZI SA ALEKS: Prisetio se finala sa Dalilom, priznao: Aleksandra je dosta trpela

Voditeljke Tijana Prica i Bojana Lazić ugostile su Dejana Dragojevića. Na samom početku razgovora Dejan je otkrio da se trudi da ispoštuje sve medije iako je poslednjih dana rastrzan na sve strane.

Foto: ATA Images

-Trudim se, mediji su bitni. Koga ću da ispoštujem, ako ne vas koji ste nas pratili 10 meseci – rekao je Dejan Dragojević na samom početku intervjua.

Da li si sanjao da budeš zvezda?

-Kada bih rekao „ne“, slagao bih. Ali na primer, što se tiče rijalitija, ne kao zvezda, ali da budeš prepoznatljiv – rekao je on, pa nastavio:

-U Novom Sadu sam uvek bio prepoznatljiv lik. Specifičan sam bio. Onda je David ušao u rijaliti, pa sam hteo i ja da se oprobam.

Kako se osećaš sada i šta vam je kao porodici donela ova pobeda?

-Ova pobeda nas je spojila. Eto, mediji su čudo. Zbog medija smo se razdvojili, a sad smo se i spojili uz pomoć medija.

Nakon svega što se dogodilo, da li si očekivao pobedu?

-Rekao sam da sam očekivao jer jedini kontakt sa publikom sam imao preko tih „Zadrugoviziju“, na kojima sam imao skoro svaku pobedu. Naravno, SMS glasanje je najbitniji, tu kad pobediš, znaš da si u samom vrhu glasanja. Poslednje su bile „Karaoke obračun“, tu sam imao više pobuda koje su mi dale samopuzdanje da budem siguran da me ljudi podržavaju. To sam video i napolju, stvarno imam veliku podršku, a unutra imaš momente i misliš da te niko ne podržava – priča Dejan, pa otkriva kako se osećao na samom kraju, kada je ostao pored Dalile:

-Nisam se zamislio, svi su me pitali kako mi je bilo, mi smo tamo živeli deset meseci. To što je ona stajala pored mene na kraju nije ništa promenilo, jer nije moglo da se desi da ona pobedi. Publika u studiju je vikala moje ime, i da nisam pobedio, meni je to ostalo urezano u pamćenju, ne znam kome je tako nešto moglo da se dogodi, samo nekom ko je imao ozbiljan kontakt sa narodom. Povezao sam se narodom, sreo sam baš neku ženu koja je zaplakala kad me je videla – otkriva Dragojević.

Da li razvod doživljavaš kao poraz?

-Zavisi s koje strane se gleda. Poraz jedino doživljam jer sam kroz sve to izgubio kontakt sa porodicom i napravio sam veliku grešku koju čovek može da napravi, ali nekako kad sve upakuješ, obe strane su uključene. Naučio sam dosta toga, sve što sam pretrepo, trebalo je da se desi kako bih se dozvao pameti, ali kad sve pogledam – ne bih ništa promenio. Zato sam nosio onaj sat na kraju oko vrata, sve je vezano za vreme, u pitanju su sekunde.

Da li su ti u tom poslednjem finalnom momentu prolazile slike kroz glavu vaših sećanja?

-Ne! Sve se to nekako prevazišlo unutra, od mržnje do ravne linije, nove emocije, sve je novo… Aleksandra mi je dosta pomogla oko toga, njeno poštovanje mene, ja sam neko ko je težak i ona je trpela dosta toga, izlazila mi je u susret, nekako mi je sve to gurnulo ovo loše na stranu. Totalno sam ravnodušan, moram sad da komentarišem po emisijama, ne radujem se tome, ali šta ću – ističe Dejan.

Da li između tebe i nove partnerke ima nekih promena po izlasku iz rijalitija?

-Ima promena, ali su promene simpatične. Došao sam po nju u Beograd, vozim je kod mene kući, sad vozim nju da ona upozna moje… Imam osećaj kao da nismo proveli šest meseci zajedno. Mi se nismo razdvajali i mislim da je dobro što nismo odmah krenuli u stan nakon izglaska, da se vežemo lancima… Ona ima svoje obaveze, kao i ja, ne gubi ni ona ništa, ni ja, a upakujemo u dan i da se vidimo i da čujemo. Upoznajemo se na neki drugačiji način. Bilo mi je čudno kad sam je vodio ka Veterniku, kao vodim devojku kući, kad sam to radio, pre sto godina… Rijaliti mi je doneo samo dobre stvari, mogu da kažem da sam danas totalno druga osoba, i fizički i psihički. Što se tiče određenih stvari u rijalitiju, sve bih isto uradio. Čudni su ljudi, guraju te da se boriš za ljubav, da se dokažeš, pa mi je krivo što sam porodicu gurnuo – zaključuje Dejan.

Izvor: pink.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar