SVI DETALJI SVADBE DEJANA I DALILE: Kuma nije dobila ni čašu vode, ništa ni od svadbenog ručka (VIDEO)

Brak Dalile i Dejana Dragojevića se raspao u rijaliti programu Zadruga 5 nakon što je ona stupila u emotivni odnos sa Filipom Carem.

Foto: printscreen video YouTube

Dalila, koja je nosila devojačko prezime Mujić, na ludi kamen s Dejanom Dragojevićem stala je 2017. godine. Odlučili su se za skromno, intimno venčanje u opštini Zvezdara, a ovoj svečanoj ceremoniji nisu prisustvovali ni članovi porodice, već samo kumovi.

Sada su isplivali detalji sa venčanja za koje je malo ko znao. Naime, u emisiji „Zadruga-narod pita“ se uključila Dejanova i Dalilina venčana kuma koja je otkrila skandalozne detalje.

– Od Dalile ni čašu vode tamo nisam dobila, a pozvana sam kuma da budem .Kada smo se vratili sa venčanja bilo je ajde da izvadimo poklone pa da se razilazimo, a od obećanog ručka ni traga – započela je kuma i dodala:

– U tom periodu i burek bi mi dobro došao jer sam došla gladna. Ponuđena nisam ničim. Ti si bio zbunjen, a ona nervozna, a ja tražila čašu vode. Još je bila voda sa česme. Dvadeset pet ruža je bio poklon u korpi, a u svakoj ruži biser – rekla je gledateljka – rekla je ona.

PROČITAJTE I: AKO STE U BRAKU I GOVORITE OVO NAJVEĆA JE ŠANSA DA ĆETE SE RAZVESTI

– Kuma je mene blokirala kada me je izgustirala. Toliko o njenoj ljudskosti. Što se držanja pažnje tiče ne mogu da grešim dušu to ste stvarno uspeli – rekla je ona i dodala.

– Dalila neka spusti loptu jer Car definitivno jeste tip momka kakav ona voli. Dejan je bio pranje.

Izvor: kurir.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar