BIVŠI STANIJE DOBROJEVIĆ DOBIO BLIZANCE! Nekadašnji MMA borac demolirao restoran na Kopaoniku!

Dušan je sinoć slavio rođenje ćerke Nikolete i sina Jakova, a tom prilikom nije krio sreću i ludo se provodio. Panajotovića, koji je dovođen u vezu sa Stanijom Dobrojević s kojom je jednom prilikom i uslikan, u iscepanoj majici sinoć su fotografisali prijatelji i objavili njegovu sliku na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/printscreen- stanijadobrojevic

Poznati MMA borac u javnosti se pojavljivao nekoliko puta, a poslednja informacija vezana za njega datira od prošle godine kada je demolirao restoran jednog hotela na Kopaoniku jer je, navodno, konobar odbio da ga usluži.

Foto: printscreen Instagram

Panajotović je često upadao u incidentne situacije, a u žižu javnosti dospeo je nakon što su pojedini mediji objavili da je u jednom beogradskom klubu išamarao pevačicu Gogu Sekulić, kojoj je od udaraca pukla bubna opna. Zbog ovog incidenta, Panajotović je bio i uhapšen, ali je Sekulićeva kasnije porekla da je bila žrtva šamaranja.

Batine od Panajotovića, kako su mediji pisali, dobio je i fudbaler Vladimir Volkov, s kojim se navodno sukobio na jednom splavu, i to zbog starlete Soraje Vučelić. Mediji su tada preneli da je incident izazvao Volkov jer je „dosađivao“ Vučelićevoj, kojoj je potom „u pomoć pritekao“ Panajotović.

Izvor: informer.rs

Ostavite komentar