ZVEZDA SIRIJUS OSTVARIĆE SVE NAŠE ŽELJE I SNOVE: Na nebu se otvorila kapija koja donosi OGROMNE PROMENE!

Prva nedelja jula ima snažnu energiju, a njena moć ogledaće se u proširenju svesti. Naime, podstaknuće nas da dosegnemo neke nove nivoe u raznim poljima života, a za sve je kriva zvezdana kapija koja se sutra zatvara.

Glavni uzrok ove intezivne energije jeste zvezda Sirijus. koja sija 23 puta jače od Sunca, a koja predstavlja slobodu. Njena energija pomaže nam da se oslobodimo ograničenja i slobodno se izrazimo. Osećamo je kao inspiraciju, te nam može pomoći da ispunimo sve naše snove.

Kada je ova zvezda najbliža Zemlji, to utiče na naše živote prema mišljenju astrologa. Najbliže Zemlji je upravo sada: između 3. i 7. jula , a vrhunac ove energije je bio 5. jula. Smatra se da se ou ovom periodu otvara zvezdana kapija Sirijus i da možemo iskoristiti snažnu energiju da napredujemo, rastemo i usavršavamo se.

Jača energija koja nam dolazi može uticati na povećanu kreativnost, intuiciju i inspiraciju. Možemo prevazići naših pet čula. Pomaže nam da se oslobodimo svega onoga što nas blokira i sprečava da budemo najbolja verzija sebe. Zbog sve ove energije visokih frekvencija, prva nedelja jula je veoma moćno vreme kada istražujemo sebe, svet koji nas okružuje i dobijamo neke nove uvide.

Pronađite unutrašnji mir, slobodu, opuštajte se, boravite što više u prirodi. Prva stvar koju treba da uradite kako bi ova energija povoljno uticala na vas jeste smanjenje stresa.

Izvor: Sensa

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar