Zrenjanin: Pronađen OBEZGLAVLJEN leš čobanina!

PREMA još uvek nezvaničnim informacijama danas, u ranim popodnevnim satima, na poljoprivrednom imanju na periferiji Zrenjanina, u Železničkoj ulici na drumu prema selu Elemir, pronađeno je telo, koje je nakon policijskog uviđaja poslato na obdukciju.

Da li je u pitanju svirepo ubistvo, obzirom da je prema nekim nezvaničnim informacijama telo starijeg muškarca bilo raskomadano i glava na jednoj strani, a telo na drugoj u improvizovanim kućercima sa ćebadima umesto zidova, ili se radi o smrti nesrećnog čoveka, za sada se samo nagađa.

Ono što smo uspeli da saznamo, obzirom da se policija do rezultata obdukcije, neće zvanično oglašavati, je da se najverovatnije radi o čobaninu, po imenu Ivan, koji je na pomenutom mestu u toru čuvao ovce svog gazde iz Zrenjanina.

– Ivan je suvonjav čovek, star tu oko 60 godina i dugo ga znam, ne mogu da verujem, ko bi na njega – prokomentarisao je jedan od prolaznika koji ima voćnjak u blizini, uveravajući nas da nije čuo šta se dogodilo.

Neki opet pričaju da se policija tokom uviđaja raspitivala za još jednog muškarca iz Elemira, koji ima psihičkih problema i koji je navodno bio u društvu sa Ivanom.

Na pomenutom gazdinstvu, osim ogromnog vezanog psa i jednog manjeg puštenog, nekoliko traktorskih prikolica i mašina, ništa drugo nismo pronašli.

Takođe u okolnim voćnjacima, koji su svi ograđeni, nigde nikoga.

Ostavite komentar