ŽESTOKO ZARATILE: Nastao haos jer je MC Aleks otkrila da je unajmila privatno obezbeđenje zbog Matore!

U sinoćnoj emisija „Narod pita“, gošće su bile MC Aleks i Jovana Tomić Matora.

Foto:youtube

– Aleks, kako si mogla da trošiš njene pare, samo da si malo izdržala – našalio se Milan.

– Samo da sam bila pametna, glupa plavuša – dodala je Bajićeva.

– Aleks, zašto si dovela obezbeđenje na žurku? – pitao je Milan.

Foto:youtube

– To je bilo zbog saveta Matorinih bliskih ljudi. Oni su savetovali moje. Suludo zvuči, ali tako je, neću da imenujem – rekla je MC Aleks.

– Ja bih baš volela da čujem. Ne znam ko, Cile, Ermina? Ja sam prišla i tvojoj mami i tvojoj sestri. Taj ko se čuo, meni nije prijatelj. Da li misliš da bih ja nešto uradila? – dodala je Matora.

– Taj neko je bio u kontaktu sa mojom majkom. Ja sam ispoštovala svoje. Išlo je do te mere da ne pređem granicu sama. Ali ja sam došla večeras sama – dodala je Bajićeva.

– Šta bih ti ja uradila? Ja sam baš poznata po tome da pravim haos i bijem se sa ženama. P*šam se usta ko je to rekao… Ako ćemo tako, po statusima koje sam videla, mogla sam i ja da povedem, jer je meni prećeno, navijačima itd. Tvoja majka je rekla da sam bolesnica koja treba da se leči – dodala je Matora.

– Ti si meni rekla da je moja majka rekla da si bolesnica i da treba da se lečiš, a moja majka je rekla da ako su ti oni (Tamara itd.) prijatelji, da ne treba da te puste u sledeću sezonu – odgovorila je MC Aleks.

– Šta si rekla mami, da li si je volela, da li si bila zaljubljena, da li si je koristila? – pitao je Milan.

Foto:youtube

– Moja mama je znala da ja nemam ljubavne emocije, znala je to. Ona je podržavala Jovanu i mene u prijateljskom odnosu, Jovani je stigla čestitka za rođendan. Nije nikad videla ljubavnu emociju – rekla je MC Aleks.

– A da je videla, da li bi podržala? Sada je sve prošlo, sve se završilo, vidiš da nema psihopate, ne proganjam te. Da li ti znaš da ja znam da je jedina istina da si ti bila zaljubljena u mene, ja u tebe, i da smo se volele – dodala je Matora.

 

Ostavite komentar