ŽENA OD STIDA NIJE IZLAZILA IZ KUĆE Sandrina majka o vezi sa Anđelom: Samo da se više ne poljubi sa ženom!

Majka Sandre Rešić, Cica u debelom problemu zbog ćerkine romanse sa Anđelom Rankovićem, otkriveno šta zaista misli o zetu!

Sandra Rešić i Anđelo Ranković emotivnu vezu ozvaničili su vrelom akcijom, što je baš iznenadilo njenu majku. Naime, kako prenose mediji, Slavica od stida nije mogla da nekoliko dana izađe iz stana, zbog toga što se njena ćerka opustila u krevetu sa Rankovićeva, samo nekoliko dana nakon što su ozvaničili vezu pred milionskim auditorijumom .

 Slavica se nikada nije mešala u ćerkine izbore, pa neće ni sada, ali je komšinici priznala da joj nije bilo svejedno kada se Sandra javno pipkala sa Anđelom i radila koješta u izolaciji koja je pokrivena kamerama. Javna žena nije mogla da živi od telefona, stalno su je zivkali – kaže izvor za Svet i otkriva šta zapravo Slavica misli o Anđelu:

– Taj mali je lep i zgodan dečko, ali Slaviu plaše priča da je ženskarooš. Boji se da će i njenoj ćerki slomiti srce. Mada, da vam kažem, prihvatila bi ona i Anđela samo da se Sandra nikada više ne poljubi sa ženom. Kada se desio onaj poljubav sa Matorom, počele su da kruže razne priče, žena danima nije smela da izađe iz kuće od stida, svi su je gledali popreko kao da je ona nešto zgrešila. Sada je druga priča, ipak je u pitanju muškarac i to slobodan. Naravno da će da primiti u kuću ako Sandra proceni da treba da se upoznaju. Pa nije joj ništa loše učinio da bi ga izbacila iz kuće. Slavica je fina i poštena žena, Sandrina sreća joj je na prvom mestu, ona zbog nje živi, normalno da bi volela da je vidi pored čoveka koji je voli i poštuje – kaže izvor.

Izvor: republika.rs

Ostavite komentar