ZAKAZANO KRŠTENJE DEJANA DRAGOJEVIĆA, LEPI MIĆA ĆE MU BITI KUM: Otkriveni svi detalji

Dejan Dragojević pobednik je pete sezone rijalitija „Zadruga“. Osim bračnog kraha, on je pronašao i ljubav, a tokom brojnih uspona i padova uz njega je uvek bio Lepi Mića.

Foto: Printscreen / AmiG Show

Dejana je Lepi Mića bodrio i savetima mu pomagao da pregrmi sve teške trenutke u „Zadruzi“, a već tada je Dejan shvatio koliko mu je dobar prijatelj Mića, pa ga je pitao da mu bude kum na krštenju.

I dok su mnogi verovatno pomislili da do toga neće doći, prevarili su se. Dejan će se krstiti 2. avgusta, a kum će mu biti upravo prijatelj iz rijalitija – Lepi Mića!

Foto: HYPE TV

Tim povodom se oglasio i Lepi Mića koji je otkrio detalje krštenja Dragojevića.

– To smo se dogovorili u Zadruzi, krštenje je 2. avgusta, na Ilindan u manastiru Krušedol. Velika mi je čast i zadovoljstvo da krstim Dejana i to baš na veliki praznik kao što je Sveti Ilija. Zaista je velika čast biti nečiji duhovni vođa, a mislim da mi je Dejan poverio tu važnu ulogu u životu zato što sam ga svojim savetima podržavao i pomagao mu da izdrži sve u „Zadruzi“. Mnogo sam srećan i počastvovan. Krštenje će biti održano u jednom od najlepših manastira, u manastiru Krušedol, a kršteno ime će mu biti Mitar. Biće to u krugu porodice. – rekao je Lepi Mića za Pink.rs

Pročitajte i: PRVA ISPOVEST PECE RASPOPOVIĆA POSLE AFERE: Sa Majom mi je PRELEPO, zavoleli smo se! Aleksandra će imati SVE, samo mene neće!

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar