VODITELJ SKINUO 40 KILOGRAMA I POBEDIO BOLEST: Aleksa je izašao iz teške borbe kao pobednik

Voditelj Aleksa Marković, ostao je upamćen sa malih ekrana kao simpatični harizmatični mladić koji nikada nije krio da vodi borbu sa viškom kilograma.

FOTO: prinscreen/youtube

Međutim, stvari su se sada promenile, on je za samo pet meseci smršao preko 40 kilograma, i uspeo je da pobedi neprijatelja mnogih, insulinsku rezistenciju. Ovo je jedan od najčešćih problema današnjice od kog pate mnogi, i toj borbi ne vide kraj.

-Uspeo sam da pobedim u ovoj borbi. Apsolutno razumem sve ljude koji imaju isti problem kao što sam ga i ja imao. To je kao začaran krug i stalno se vrtite, kilogrami se ne tope bez obzira šta da uradite, lekari su mi davali istu terapiju, nutricionisti ubeđivali da jedem previše i da sigurno ne poštujem njihove jelovnike. Međutim, zaista sam se svega pridržavao i nisam uspeo da se pomerim sa mrtve tačke, sve dok nisam našao prirodno rešenje za svoje probleme. – rekao je voditelj ne skrivajući svoje zadovoljstvo postignutim ciljem.

On se osvnuo i na probleme sa kojima se često susreću osobe sa viškom kilograma, i objasnio zbog čega je rešio da uđe u koštač sa problemom.

-Višak kilograma pre ili kasnije prouzrokuje zdravstvene probleme, dobijete dijabetes i tome slično, zato je bitno krenuti na vreme, znam da je teško i meni je bilo, ali uspeo sam, sada na svojim društvenim mrežama svakom ko mi se obrati po tom pitanju rado odgovorim i trudim se da maksimalno pomognem naravno onoliko koliko je do mene. Ljudi u toj borbi moraju da imaju podršku, kako bi lakše prebrodili sve lomove koji ih čekaju na tom putu. – dodao je on.

Pročitajte i: OVO NIKO NIJE ZNAO: Ivana Peters otkrila detalje veze sa ovim našim glumcem!

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar