Vidić: Nisam odustao od kandidature, Terzić želi da posvađa Zvezdine legende!

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Nemanja Vidić rekao je danas da nije odustao od kandidature za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

„Uprkos pričama koje kruže želim da istaknem da nisam odustao od kandidature i da imam potpise pet delegata kao uslov za zvaničnu kandidaturu. Oni su me podržali još pre spekulacija o kandidaturi Dragana Džajića. Nažalost, pritisci su veliki kako na delegate tako i na potencijalne članove mog Izvršnog odbora”, rekao je Vidić.

U ponedeljak je Fudbalski savez Regiona zapadne Srbije zvanično predložio počasnog predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića za predsednika FSS-a, a to su zatim uradili i Fudbalski savez Vojvodine i Fudbalski savez Regiona istočne Srbije.

Vidić je dodao da ne zna zašto je problem najava njegove kandidature.

„Ne vidim zašto je problem moja kandidatura i želim da istaknem da iza svega stoji Zvezdan Terzić (generalni direktor Crvene zvezde) koji očigledno želi da posvađa sve Zvezdine legende. Ne odustajem, kao što nikad nisam”, istakao je bivši kapiten Mančester junajteda, javlja Sport.

Skupština FSS broji 85 članova, a vanredna sednica tokom koje će biti održani izbori za predsednika biće održana 14. marta.

Rok za podnošenje kandidatura ističe 27. februara u 14 časova.

Ostavite komentar