VELIKA PLANA: Došao da se raspravi sa poznanikom zbog devojke, pa ga upucali iz puške!

U Velikoj Plani momak (23) upucao vršnjaka (19) nakon rasprave o devojci.

Aleksandar M. (23) osumnjičen je da je sinoć pokušao da ubije tinejdžera N. D. (19) puškom u stomak nakon svađe oko devojke u selu u blizini Velike Plane. Osumnjičeni se tereti da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, kao i za delo nedozvoljena proizvodnja, drzanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Naime, ranjavanje se dogodilo sinoć u selu Miloševac kod Velike Plane ispred porodičnog doma osumnjičenog.

„Sumnja se da osumnjičeni i žrtva već neko vreme imaju probleme. Naime, navodno, osumnjičeni i žrtva su se svađali oko devojke, a i sinoć su došli u sukob oko istog razloga“ – kaže izvor iz istrage i dodaje: „Navondo, N .D. je došao kod osumnjičenog kako bi se obračunali i poravnali račune, ali usled svađe osumnjičeni je ušao u kući i ubrzo istrčao. N. D. ga je čekao ispred kuće ne sluteći da će za koji trenutak biti upucan“.

Kako dalje navodi sagovornik, osumnjičeni je imao i poruke pre nego što je zapucao. „Osumnjičeni je navodno pre pucnjave rekao: „Sad ćeš ti da vidiš!“ a onda ispalio hitac u pravcu žrtve. Upucao ga je u stomak,a potom pobegao u kuću. Tinejdžer je pao nasred ulice i počeo da jauče i vrišti od bolova“ – kaže izvor i dodaje: „Pucanj je odjeknuo i komšije su počele da izlaze iz kuće i tada su videli mladića kako leži u lokvi krvi. Odmah su pozvali policiju i ekipu Hitne pomoći koja ga je prevezna na bolničko lečenje gde je potom operisan i nalazi se u životnoj opasnosti“.

Prema navodima izvora, osumnjičeni je ubrzo pobegao. „Ušao je u kuću, onako uznemireno i uzeo telefon i pozvao oca. Ispričao mu je navodno, šta se dogodilo i otac mu je rekao da ga čeka na određenom mestu, što je osumnjičen i i uradio“ – kaže izvor i dodaje: „B. M. otac osumnjičenog je kolima pokupio sina i krneuli su u Beograd. Naime, pre nego što su došli u Beograd, osumnjičeni Aleksandar M. je pozvao prijatelja kome je saopštio da će neko vreme provesti kod njega, što mu je

Ostavite komentar