UMIŠLJENI I AROGANTNI: Oni se uvek razmeću bogatstvom i ponižavaju druge!

Mnogi veruju da su poniznost, ljubaznost i empatija isključivo pozitivne karakteristike, ali neki horoskopski znaci se ne slažu. Kako Pinkvilla piše, oni misle da je u redu žudeti za materijalnim bogatstvom, a mnogi od njih takođe misle da su superiorni i gledaju na druge sa visine.

Foto: Printscreen

Jarac

Iako se ne smatra površnim, Jarac veruje da je superiorniji od svojih prijatelja i poznanika. Često ceni novčano bogatstvo i društveni status znatno više od blage ličnosti ili ljubaznosti. Jarac takođe ima tendenciju da odbacuje ljude na ružan i podrugljiv način.

Ribe

Ovaj znak ima veći emocionalni količnik od drugih, ali deluje samo emotivno kada su u pitanju njegovi voljeni. Kada su u pitanju stranci, Ribe često ne mare previše. Bilo da veličaju svoje živote ili ponižavaju druge ljude, Ribe se često koriste sa pogrdnim imenima i grubim rečima.

Vodolija

Vodolija veruje da novac može kupiti sreću. Uvek se razmeće svojim bogatstvom i koristi ga kao sredstvo da se loše ophodi prema drugima. Ovaj znak ima tendenciju da poštuje druge jer imaju mnogo novca, velike kuće i fensi automobile ili obrazovanje sa elitnog svetskog univerziteta, što ga čini pomalo površnim.

Izvor: najzena.rs

Ostavite komentar