Uhapšeno pet osoba sa 50 kilograma albanske marihuane u vozilu sa oznakama OSCE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu prekinuli su još jedan lanac krijumčarenja droge iz Albanije preko Kosova i Metohije i zaplenili 50 kilograma marihuane, javlja srpska novinska agencija SIA.

Uhapšeno je pet osoba u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni S. M. (1993) i I. Ž. (1999) uhapšeni su nakon preuzimanja marihuane i kod njih je tom prilikom pronađeno oko 30 kilograma, dok su A. D, (1980), D. M. (1973) i G.K. (1981), koji su u putničkom vozilu sa oznakama Misije OSCE drogu dovezli sa Kosova i Metohije, uhapšeni prilikom pokušaja bekstva vozilom sa mesta primopredaje. Tom prilikom, kod njih trojice policijski službenici su pronašli još 20 kilograma marihuane, kao i manju količinu kokaina. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti predati Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ostavite komentar