Uhapšen službenik tajne službe Crne Gore Petar Lazović zbog mafijaških radnji!

Službenik Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) Crne Gore Petar Lazović uhapšen je po nalogu Specijalnog državnom tužilaštva zbog sumnje da je počinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije, prenosi srpska novinska agencija SIA.

„U krivičnom predmetu koji je, u maju ove godine, po nalogu glavnog specijalnog tužioca, ponovo formiran, po materijalu Europola i francuskih pravosudnih organa, dostavljenom u julu i decembru prošle godine, lišen je slobode službenik Agencije za nacionalnu bezbednost P. L., zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela stvaranje kriminalne organizacije, neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, krijumčarenje, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i zloupotreba službenog položaja”, saopšteno je iz Specijalnog državnog tužilaštva, prenosi srpska novinska agencija SIA.

Lazovića su uhpsili pripadnici Specijalnog policijskog odeljenja i on će u zakonskom roku biti saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu.

Ostavite komentar