UBIJEN SRBIN U KOLUMBIJI!

Muškarac je likvidiran sa tri hica iz pištolja, a potom izbačen iz automobila u pokretu pored auto-puta.

Srpski državljanin koji je kod sebe imao dokumenta na ime Slobodan Marjanović (40) ubijen je u nedelju u blizini primorskog grada Santa Marte na severu Kolumbije, objavili su lokalni mediji. Njegovo telo pronašli su meštani.

Prvi rezultati policijske istrage ukazuju da je ubijen sa tri hica iz pištolja, a potom izbačen iz automobila u pokretu pored auto-puta.

Mediji prenose da je ubijeni Slobodan Marjanović, koji ima srpsko državljanstvo, rodom sa Žabljaka te da je u Kolumbiji boravio kao turista. On je u ovu zemlju ušao nedavno, a na ruci je imao narukvicu hotela u El Rodaderu. Policiji su pucnjavu prijavili građani koji su rekli da su čuli hice, a potom videli da se automobil udaljava velikom brzinom.

Istraga ovog slučaja vodi se u dva pravca, pišu mediji iz ove južnoameričke zemlje pozivajući se na neimenovane sagovornike iz lokalne policije. Prema ovim navodima, jedan od scenarija je da je srpski državljanin u Kolumbiji bio slučajna žrtva pljačke.

Regija u kojoj je boravio, navodno je poznata kao „kolumbijski Karibi”, i u njoj se nalaze brojni luksuzni hoteli. Drugi pravac istrage ide u smeru da je on bio u kontaktu i sastao se sa osobama koje su ga potom ubile i bacile pored puta. Za sada nema informacija da je srpski državljanin bio u vezi sa kolumbijskim narko-kartelima.

Tamošnja policija proverava s kim je Srbin boravio u Kolumbiji, sa kime se viđao i da li su dokumenta na ime Slobodan Marjanović prava ili falsifikovana.

Podsetimo, jedan srpski državljanin nedavno je utekao policiji sa aerodroma u Medeljinu u Kolumbiji.

Prema napisima medija, on je pobegao sredinom maja, u trenutku dok ga je kolumbijska policija sprovodila ka aerodromu gde je trebalo da bude izručen Italiji.

On je zamolio pratnju da zastanu da kupe flašicu vode, ali su se tada na aerodromu pojavili njegovi saradnici, zapucali na policiju i oslobodili ga.

Dejan Stanimirović Markos, ubijen je u Kolumbiji u aprilu 2020. On je u toj zemlji takođe boravio kao turista, pisali su mediji.

Stanimirović je, kao i Marjanović, pronađen krvav pored puta. U početku se verovalo da je ubijen na proslavi, tokom „ruskog ruleta”, ali navodno je istraga pokazala da je on u Kolumbiji bio kao pripadnik „balkanskog kartela”.

Ostavite komentar