U SRED AFERE SA PECOM JANJUŠ NE MOŽE DA ĆUTI! Isprozivao bivšu ljubav Maju Marinković! (FOTO)

Marko Janjušević Janjuš, koji je uništio svoj brak zbog Maje Marinković, potkačio sve svoje bivše na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen YouTube Pink

– Moj veliki uspeh je što su mi bivše devojke u poslednjih tri bile fakultetski obrazovane i svakoj sam bio drugi. Zato sam ponosan na sebe – bio je ironičan Janjuš i indirektno potkačio Maju koja nije fakultetski obrazovana i kojoj nije bio drugi.

SAZNAJTE I: JANJUŠ I SANDRA ČAPRIĆ SE POMIRILI NAKON ŽESTOKOG SUKOBA! ,,Stvarno mi je žao!”

Foto: Instagram

Starletu vrlo verovatno reči bivšeg dečka nisu pogodile s obzirom da sada uživa u novoj vezi sa mužem bivše najbolje drugarice Aleksandre Subotić.

Podsetimo, Janjuš je bio ubeđen da mu je neko bacio mađije i da je zbog njih skroz „poludeo“ za Majom, zaboravljajući u rijalitiju da ima ženu i ćerku. On je priznao da je išao kod jednog čoveka u jedno selo pored Subotice kako bi ga oslobodio crne magije.

„I dan danas verujem da me je neko zamađijao, bio sam kod nekog čoveka, pa mi je skidao sve to. Otkad mi je skinuo te magije, ni sa jednom devojkom koja ima silikone nisam bio. Išao sam tamo negde kod Subotice, čovek mi je pomogao i sada kad mi neko spomene silikone nije mi dobro“, kaže Janjuš.

Izvor: kurir.rs

 

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar