U dve akcije niška policija zaplenila 3,6 kilograma marihuane

Uhapšene Nišlije M. S. i D. M. koji se sumnjiče za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

NIŠ – U dve odvojene akcije niška policija je zaplenila 3,6 kilograma marihuane i uhapsila dve osobe. Najpre su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili M. S. (47) i D. M. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, jer je prilikom pretresa njegovog stana pronašla pet paketa sa oko 1,6 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana. U toj akciji zaplenjene su i dve vagice za precizno merenje, a pronađen je i pištolj sa pripadajućim okvirom i četiri metka, pa se M. S. sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U drugoj akciji, policija je uhapsila D. M. i u njegovom stanu pronašla više od dva kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i dve vagice za precizno merenje. Sve pronađeno je zaplenjeno.

Obojici osumnjičenih je određena mera zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu, zvanično je saoštila Informativa služba niške Policijske uprave.

Ostavite komentar