Titu je čak 15 žena RODILO DECU?! Šok detalji iz Brozovog ljubavnog života!

U ljubavne odnose Tito se upustio još kao dvadesetogodišnjak.

Josip Broz Tito je možda jedna od najkontroverznijih ličnosti moderne jugoslovenske istorije. Bio je komunista, agent, vojnik, sekretar, političar i doživotni predsednik SFRJ. Njegov društveni život manje-više je poznat, ali je njegova druga strana – romantična – do danas ostala tajnovita. Ono što je pouzdano jeste da je voleo žene, i svoje, a ponekad i tuđe. Ženio se četiri puta i imao veliki broj ljubavnica.

U knjizi „Ljubavi Josipa Broza” autora Filipa Radulovića piše da je čak 15 žena rodilo dete Maršalu.

U ljubavne odnose Tito se upustio još kao dvadesetogodišnjak. U češkom gradiću Cenkovu 1912. zavoleo je mladu Marušu Novakovu, ali istovremeno je bio u vezi i sa jednom mnogo starijom ženom.

Iz prvog braka, sa Pelagijom Belousovom, dobio je sina Žarka, dok mu je partijska aktivistikinja Herta Has, s kojoj je imao burnu ljubavnu aferu, rodila sina Mišu Broza. To su jedina deca koju je Tito za života priznao.

Sa Jovankom, koja mu je prvo bila „gorila“ a potom i zvanična supruga, sve do smrti nije imao dece.

Iako su do kraja njegovog života ostali u formalnom braku, odnos između njih dvoje počeo je da se urušava još sedamdesetih godina i na kraju se sveo na to da ga ona poslednje tri-četiri godine njegovog života nije ni videla.

Ostavite komentar