Teniserke Srbije u Antaliji u borbi za Svetsku grupu

Ženska teniska selekcija Srbije kompletirala je sastav po dolasku u Antaliju, gde će od 11. do 16. aprila odigrati kvalifikacione mečeve u okviru Prve grupe Evro-afričke zone za plasman u plej-of za popunu Svetske grupe „Bili Džin King Kupa“.

Selektor Dušan Vemić na raspolaganju za mečeve u Turskoj imaće Aleksandru Krunić, Dejanu Radanović, Elenu Milovanović i Lolu Radivojević.

Pored Srbije, za plasman u plej-of meč koji pobednika vodi u kvalifikacije za Svetsku grupu, boriće se još 10 selekcija.

Voljom žreba koji je održan u Londonu i na kome je Srbija bila postavljena za prvog nosioca, naša reprezentacija je smeštena u grupu A gde se još ekipe Danske, Estonije, Turske i Mađarske.

U grupi B boriće se Hrvatska, Slovenija, Švedska, Austrija, Bugarska i Gruzija.

„Tereni su malo sporiji zbog kiše koja je padala prethodnog dana, ali igra se sa Vilson loptama što je smatram pozitivno za nas, jer naše devojke igraju odlično sa tim težim loptama. Atmosfera je odlična, timska, tu smo da se borimo, tu smo da probamo da pobedimo. Imamo još dan i po da istreniramo i od ponedeljka kreće takmičenje čiji početak željno isčekujemo“, rekao je selektor „Bili Džin King kupa“ reprezentacije Srbije Dušan Vemić.

Ostavite komentar