TAKSISTA JE PSOVAO I VREĐAO, PA IZBACIO IZ KOLA: Sara Jo šokirana ovim postupkom

Pevačica Sara Jovanović oglasila se na mrežama i objavila snimak iz taksija, te otkrila da ju je taksista izbaci iz vozila zbog njenog psa koji je bio sa njom.

FOTO: Hype

Naime, kako tvrdi, Sara je naglasila pri kontaktiranju taksi službe da sa sobom vodi psa, na Instagramu je podelila snimak incidenta iz taksija, a kako je napisala, veoma ju je pogodio postupak taksiste kao i njegovo ponašanje i povišen ton.

– ‘Gospodin’ je hteo da nas izbaci iz vozila iako je naglašena vožnja sa psom. Uz to smo apsolutno bez razloga dobili gratis urlanje i vređanje jer… eto tako – napisala je Sara, objavila deo razgovora s takstistom i istakla da je snimak poslala dispečarima.

Pročitajte i: NEOČEKIVANI OBRT: Povučena tužba za INCEST protiv Riki Martina

– Uh… Od juče sam pod utiskom zbog ove situacije i ne pušta me osećaj gorčine. Vodim se parolom da na društvenim mrežama uglavnom delim lepe, zabavne trenutke, inspirativne ljude, priče… Ali neke stvari zaista ne treba prećutati. Verujem da ste svi vi koji imate ljubimce makar jednom doživeli ovako nešto. I bitno je da se zna da se ovakve stvari dešavaju češće nego što mi svi verovatno mislimo – napisala je Sara snimka i dodala:

– Od prvog dana kada imam Noru naviknuta je na vožnju kolima i naučena je da bude mirna. Takođe, upoznata sam sa tim da ne voze svi taksisti životinje, pa uvek naglasim prvi zvanju. Ne želim da tagujem taksi službu u kojoj se desio ovaj incident jer se godinama vozimo i najčešće vožnju prihvate predivni vožači koji se iskreno obraduju svaki put kad vide Noru. Mali podsetnik da u ovakvim situacijama ostanete pribrani i ne spuštate se na nivo druge strane – ističe besna Sara.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar