„SVIMA NAM SE DEŠAVA DA OSTANEMO BEZ PARA“: Ruška Jakić se NE STIDI da kaže ono što bi malo koja javna ličnost PRIZNALA

Nedavno je Ruška Jakić izjavila da podjednako dobro može da živi sa 1.000 dinara i sa 1.000 evra, a u emsiji „Sceniranje“ na Kurir televiziji to je i potvrdila.

Foto: ATA Images

Na pitanje voditeljke Vanje Camović kako to u praksi izgleda Ruška je objasnila:

– Svima se dešava da ostanemo bez para, ali ja imam prvo svoj čuveni koverat za uživanje. Kada istresem sav novčanik za 1.000 dinara ću kupiti svoje cigarete koje su skupe, otići ću u kafić, kupiću kapućino, a kod kuće uvek imam kačamak, pirinač… Nešto ću da pojedem i kažem sutra je novi dan. Ako kukaš, ti šalješ lošu poruku i planeti i kosmosu – kaže Ruška i dodaje:

– Nikada ne brojim pare u novčaniku. Ako to radiš, stalno kukaš koliko ti je ostalo para. Imam još jedan fazon, kad stignu računi, uzmem ih, stavim u koverat, poljubim ga i kažem: „Bog mi nikada ne može poslati ono što ja ne mogu da platim“. I tako ceo život – kaže Ruška.

Ruška Jakić otkrila je da joj uopše nije važno koliko njena garderoba vredi.

– Vodila sam snimatelje u čuvenu kinesku radnju. Imam čak i njihovu srebrnu karticu, uopšte se ne stidim da kažem da sve na meni ne košta ništa, ali izgleda fantastično. Nikada u životu ne bih se pravila sa nekim glupostima. Važno je da umeš da nosiš ono što kupiš. Moda je poruka, ko smo, šta smo i gde smo krenuli. Treba se igrati sa svim da ti ne bude dosadno – kaže Ruška.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar