„SVE SAM PRATILA I MNOGO SAM PATILA“: Tanja Savić priznala da joj je Marjanović napisao HIT, pa progovorila o ovome!

Pevačica Tanja Savić, ovih dana naporno radi kao i mnoge njene kolege. Na jednom od njenih gostovanja upitana je za aktuelnu temu.

Foto: Instagram

Naime, Zoran Marjanović koji je optužen za ubistvo svoje žene i pevačice Jelene Marjanović napisao je jedan od Tanjinih najvećih hitova:

-To su neke pipave teme, ne bih da ulazim u to sve. Jeste mi on radio pesmu, ja sam ponosna na uspeh te pesme, to je moj lični pečat. Taj „Zlatnik“ me je okarakterisao kao zvezdu. Stvarno sam srećna što sam upravo izabrana da pevam tu pesmu. Ja jesam poznavala Jelenu, kao da mi je bila rod rođeni – rekla je Tanja.

Kako su ti delovali zajedno?

Srećni, mislim baš srećni, ona je uvek govorila: „Moj Zoran“. Ja sam bila katastrofa kad je ona nestala, teško mi je da govorim o tome, proživljavala sam zajedno sa svima. Sve sam pratila, mnogo sam patila, i dan-danas stoji ta praznina. Izuzetna je žena bila, verujem da je na nekom boljem mestu. Teško mi je kad pomislim na to – ispričala je pevačica na ivici suza.

Pročitajte i: POLILI SU ME SA VRUĆOM KAFOM, JURILI SA MOTKAMA: Maja Marijana o neprijatnim situacijama sa nastupa, pa pomenula Dejana i Sašu Matić!

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar