SVAKA ČAST! Saša Mirković objavio razloge zašto je dozvolio da se objavi snimak Ane Nikolić, “Ona je ozbiljno bolesna žena i to svi vidimo i niko ne preduzima ništa”!

Najuspešniji producent u regionu Saša Mirković odlučio je da se obrati javnosti putem svog Instagram storija kako bi svima objasnio zašto je dozvolio objavljivanje snimaka Ane Nikolić na kojima su jasno vidljive promene na njenom licu.

U tim snimcima, Ana je, vidno pod dejstvom alkohola i narkotika, govorila da će dobiti vaške, tražila novac i krivila svoju majku za svoje trenutno stanje.

Mirković je objavio sledeće saopštenje:

Foto: Printscreen Instagram
  • Svi me pitaju zašto sam dozvolio da se objavi snimak Anin. E evo da odgovorim. Zato što mora neko da stane u kraj njenoj ludosti i bande narkomana oko nje. Mora porodica da je smesti u psihijatrijsku ustanovu na lečenje a ne da dopušta da se zabavljaju ljudi sa njenim stanjima na društvenim mrežama. Ona je ozbiljno bolesna žena i to svi vidimo i niko ne preduzima ništa. E evo ja sam preduzeo jer ne želim da ćutim o tome. Dalje u pitanju je i odrastanje i vaspitanje njenog deteta. I to Rasta zna pa i on mora da preduzme nešto, jer ne može mala da odrasta u takvoj sredini, okdužena narkomanima koji je čuvaju i zabavljaju ili da gleda majku kako se valja po podu i baljezari svašta sa licem koje je unakaženo. Eto zato sam objavio i da znate zbog toga sam po njoj nečovek, a po meni LJUDINA! Živi bili!

Izvor: Hypetv.rs

Ostavite komentar