SREĆNA I NASMEJANA: JLO objavila prvu fotografiju nakon bračne noći, svi komentarišu OVO

Dženifer Lopez je od juče Dženifer Aflek nakon što se udala za slavnog glumca Bena Afleka, a danas je pažnju privukla prvom objavljenom fotografijom na Instagramu nakon nakon što je postala njegova supruga. Pozirala je na krevetu uz blagi osmeh i bez šminke.

 

Dženifer na fotografiji leži golišava u krevetu pokrivena jorganom, u ruci drži mobilni telefon, a u oči upada njena burma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

U opisu fotografije napisala je „Sadie!“ pozivajući se na pesmu „Sadie, Sadie“ čiji tekst govori: „Ja sam Sadie, Sadie, udata dama“ uz haštag „znam da znate“.

Podsetimo, Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali su se proteklog vikenda u Las Vegasu. Dženifer je fotografije s venčanja objavila na svom zvaničnom sajtu.

-Uspeli smo. Ljubav je lepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo se i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi – napisala je i dodala da je to bila najbolja noć u njihovim životima.

Glumica i pevačica je za ovu priliku nosila dve vjenčanice – jednu libanskog dizajnera Zuhaira Murada, dok je druga bila sačuvana iz jednog od filmova u kojem je glumila.

Inače, u zapisniku okruga Kark stoji da je glumica i pevačica promenila ime u Dženifer Aflek

Izvor: pink.rs

Ostavite komentar