SRBIN UHAPŠEN ZBOG UBISTVA U NEMAČKOJ: Muškarac otrovan narkoticima, utvrđuje se uloga njegovih poznanika!

Nemačka policija uhapsila je muškarca (40) poreklom iz Srbije, zbog sumnje da je umešan u ubistvo muškarca (39) u Hamburgu pre mesec dana.

Kako prenose nemački mediji, osim Srbinu, lisice su stavljene i jednom državljaninu Srijije (25) zbog istog krivičnog dela.

– Nekoliko nedelja nakon što je telo pronađeno u stanu u jednoj od hamburških četvrti, inspektori za ubistva počeli su da istražuju slučaj. Dvojica uhapšenih su poznanici pokojnog – navodi se na portalu Hamburger Abendblatt, gde se dodaje i da je policija u četvrtak pretresla kuće Sirijca i Srbina.

– Mlađi muškarac je uhapšen zbog naloga za hapšenje u drugom predmetu – naveli su.

Kako podsećaju lokalni mediji, mrtvog muškarca (39) u stanu pronašla je policija sredinom aprila i to nakon poziva komšiluka.

– Policija je nakon dojave razvalila vrata i u stanu zatekla telo. U početku nije bilo sumnje da je u smrt muškarca umešan neko, ali su dalje analize pokazale da je muškarac otrovan narkiticima – navodi se na gorepomenutom portalu.

Prilikom pretresa stana dvojice osumnjičenih, policija je pronašla određene dokaze koji upućuju na njihovu umešanost u smrt muškarca.

– Dokazi su poslati na veštačenja i analize. Na koji način su osumnjičeni Srbin i Sirijac umešani u smrt nije još uvek saopšteno – navodi se u medijima.

Ostavite komentar