SAŠA MIRKOVIĆ: Apsolutno podržavam predsednika Vučića, njegova SNAGA i ENERGIJA vuku Srbiju napred!

Poznati producent i najuspešniji menadžer u regionu Saša Mirković iskreno je progovorio o aktuelnoj političkoj situaciji, ali i raznim podmetanjima i spletkama koje je doživeo dok se aktivno bavio politikom.

– Sve je to rađeno kako bi se oslabila Srpska Napredna stranka čiji sam istaknuti član tada bio. Mislim da je ta ekipa hohštaplera dolijala, ali treba još njih da dolija, kao i ova ekipa sa RTS-a. Sa moje strane neka im je prosto sve, meni je bitna moja glava i glava moje dece. Uvek dođe đavo po svoje i oni se sami razotkriju.

– Apsolutno podržavam predsednika Vučića na ovom putu. On je čovek koji ima neverovatnu energiju koja gura Srbiju napred, u dobrom pravcu. Ja znam po sebi, kada imam puno obaveza, pa ne postignem sve, on je dokaz kako se vodi jedna ozbiljna politika.

Saša Mirković je svojevremeno vodio i grad Zaječar za koji je učinio mnogo dok je bio predsednik skupštine grada. Timočki kraj je krenuo tada napred, a i danas ide u dobrom pravcu:

– Drago mi je da danas u mom Zaječaru vidim mlade ljude, kao što je doktor Ristović. Moram da kažem i za moj Bor, da je tamo sada prosečna plata skoro 1.000 evra. Sada tamo ne možeš da nađeš stan da iznajmiš. To je sve zahvaljujući politici Aleksandra Vučića koji je taj posrnuli grad podigao na noge – kaže Saša.

Producent ističe da mu nije u planu da se vraća aktivno u politiku, ali kao odgovoran građanin apsolutno podržava aktuelnu vlast i predsednika Aleksandra Vučića.

Mirković je najavio i spektakularni koncert godine Ace Lukasa u Štark Areni, a iskreno je prokomentarisao i njegov i Lukasov odnos kroz godine saradnje:

– Želim da kažem da je 14.aprila koncert godine Ace Lukasa u Štark Areni. Taj koncert će pokazati koliko je zapravo ljudi glasalo za Lukasa na Evroviziji. Videćemo, možda ove godine bude i više koncerata. Aca je sada na vrhuncu karijere, a na sredini života. Ja sam dve godine manje od njega u ovom poslu. Uvek smo imali dobru saradnju, ali drugi su nam podmetali probleme. Preležali smo mi te dečje bolesti, znam da je on najveća zvezda na Balkanu i da je jedan potpuno izgrađen muzičar – zaključuje Mirković.

IZVOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Ostavite komentar