RETROGRADNI SATURN DO 23. OKTOBRA: Astronumerolog upozorava da pazimo šta radimo „Karma je ČUDO, sve pamti“

Astronumerolog Ružica Kralj objašnjava da je veoma važno da obratimo pažnju šta mislimo i radimo jer se to odražava na naš život.

Foto: Víťa Válka from Pixabay

– Retrogradivni Saturn počeo je 4. juna i traje do 23.oktobra ove godine. Planeta Karme. Pazite šta želite, radite i kakve misli imate. A kakve su vam misli, takav vam je život. Period koji traje 4 meseca, nimalo lak, a opet toliko jednostavan. Vaš učitelj je tu, upravo Saturn, da vas nauči kako da postanete: mudri, vredni, strpljivi. Naučite da vladate sobom i svojom energijom, a ne da razne energije i zalutale sile, vladaju vama. Sve se nalazi duboko utisnuto u našoj podsvesti, a naša podsvest, traži konačno resenje i jasan i otvoren put, bez kompromisa, bez kompenzacije.

Planeta Saturn je poznta u astrologiji kao jedna od onih koja nas stavlja na test, ali isto tako ume da nas nagradi za uloženi trud.

– Sve sto je negativno preobrazite u pozitivno i sve sto je nemoguće, mora postati moguće, ali samo opet u pozitivnom smislu. Jer karma je čudo i sve pamti. Ako ste u godini brojeva 3,4,7,8, sve što sada radite i pravite temelje vaše budućnosti, to će se od oktobra pa u naredne 3 godine pokazati kao dobro ili loše – kaže Ružica.

Saturn je planeta koja ceni rad i posvećenost ciljevima čak i onda kada odmah ne vidimo rezultate svog rada. Zbog toga je važno da budemo marljivi sa retrogradnim Saturnom, objašnjava Ružica.

FOTO: printscreen/youtube

– Samo rad, red i disciplina, biće vaša nagrada. A najveća nagrada je biti human i činiti dobra dela, pomoći drugima i bezuslovno širiti ljubav ali bez ikakvih ocekivanja. Jer ovo je vreme velikih iskusenja i velikih dela, vreme tranzicije, koja nas vodi kroz paralelni svet i istovremeno otvara nova vrata i novo doba, jer je upravo Saturn u vladavini Vodolije. A sama Vodolija je biti human i biti nov, drugačiji od svih. U ovom periodu mogu se i pojaviti, nove ideje i novi projekti, sa određenim pečatom, a to će biti i pečat sudbine, koji će upravo sada dobiti posebni i odabrani.Biti odabran to znači da si i moćan, a moć nije u pokazivanju i glamuru, moć je naša energija, koju moramo držati pod okriljem Gospoda Boga, i tom energijom zračiti i privlačiti bez imalo potrebe da smo nesto posebno, ta ista energija, sama reflektuje nas, a mi samo kroz mir duhovni i prizemnost možemo ići dalje i dalje – objašnjava ona.

– Jer svi smo ljudi, satkani od duse i tela, i ne dozvolite da vašu dušu, opsedaju bilo kakva iskušenja, a biće ih napretek. Karma kao i njen vladalac Saturn ima i lice i naličje. Uvek gledajte u lice i pravo, nikada okolo ili u naličje, jer to je jedini i pravi putu upravo za nas i onda ćete shvatiti da vas je Saturn nagradio.

Pročitajte i: https://hypetv.rs/nedeljni-horoskop-od-11-do-17-jula-strelcevima-predstoje-pozitivne-promene-blizanci-spremite-se-za-niz-srecnih-okolnosti/

Izvor: Informer

Ostavite komentar