RAZVOJNI PUT NIKOLE SANDULOVIĆA: Od Đinđićevog „savetnika“ i vođe „golubarske mafije“ do šiptarskog bota na Tviteru!

Kontroverzni politikant i vlasnik fantomske manjinske mađarske Republikanske stranke bez članstva koja se inače ZALAŽE ZA MONARHIJU (što je poseban vid Sandulovićevog ludila!) opet je u žiži javnosti zbog ko zna koje po redu provokacije države Srbije i vređanja srpskih žrtava na Kosovu koje je ubila teroristička UČK.

Nikola Sandulović inače već duže vreme botuje na društvenim mrežama za tzv. Republiku Kosovo, naročito na Tviteru, gde taguje svog prijatelja (neki kažu i gazdu?) Aljbina Kurtija i američke zvaničnike i njihove tajne službe, da bi kao nepopravljivi mediokritet dobio prostor i pažnju u medijima.

Mnogi Sandulovića i ne vide kao nekakvog tobožnjeg političara ili politikanta nego kao običnog uličnog kriminalca koji je zalutao u politiku uoči 5. Oktobra 2000. godine, kada se, kažu, „prišljamčio“ Đinđiću koji nije ni znao ko je ovaj, a kada je saznao on ga je oterao od sebe.

Inače, u Beloj knjizi MUP-a o organizovanom kriminalu u Srbiji, Sandulović je u vreme Zorana Đinđića označen kao tobožnji pripadnik Zvezdarskog klana. Uhapšen je u akciji „Sablja“, ali njegovo ime nikada nije uvršteno u optužnicu.

Međutim, vođe Zvezdarskog klana sa gnušanjem odbijaju bilo kakvu povezanost sa ovim mediokritetom.

U javnosti su odjeknuli i njegovi doživljaji iz 2010. godine, kada je ispod njegovog automobila na parkingu u Zemunu postavljena eksplozivna naprava. Sandulović je u eksploziji teško povređen, a mediji su tada pisali da je razlog za postavljanje bombe bio obračun tzv. golubarske mafije dugogodišnji sukob jedne kriminalne sa golubarstvom – hobijem u kome se izgleda mogu obrnuti ogromne sume novca.

Sandulović je 2014. godine ponovo došao u centar medijske pažnje kada je u amfiteatru Londonske škole ekonomije prekinuo predavanje tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića, predstavljajući se kao predsednik mađarske Republikanske stranke i tobožnji savetnik pokojnik Zorana Đinđića, što je Vučić tada odbacio kao neistinu.

Prisutni u amfiteatru smejali su se sve vreme jer im je neko iz protokola objasnio da je reč o bezopasnom ludaku.

PRODAVAO LAŽNE POTPISE PODRŠKE ZA IZBORE!

Dovođen je i u vezu sa falsifikovanim potpisima na izborima, kada je utvrđeno da je Jedinstvena ruska partija predala 4.834 falsifikovanih potpisa, a za koje se kasnije ispostavilo da ih je, preko svog „menadžera“, prikupio Sandulović. On je to, međutim, kasnije demantovao.

Sandulović je i u doba pandemije korona virusa bio hapšen zbog paranoidnog širenja lažnih vesti i širenja panike.

Najvoljeniji je, međutim, među srbomrscima poput na primer Vilijama Vokera, koji je indirektno odgovoran za bombardovanje Srbije, jer je lažno optužio Srbe za „masakr“ nad civilima u selu Račak, gde se zapravo desio okršaj albanskih terorista i srpskih snaga.

„Gospodine Voker, počastvovan sam! Pravi ste diplomata sa velikim iskustvom. Mnogo sam naučio iz naših susreta. To je doprinelo mom političkom putu i odnosu prema Americi“, nedavno je od srca zahvaljivao Sandulović čoveku koga nazivaju i „Gospodin Pokolj“. U velikom broju svojih objava, pa i u ovoj, Sandulović inače rado označava američke bezbednosne i obaveštajne službe poput FBI i CIA. Možda bi oni mogli da budu od pomoći u ovom bizarnom slučaju ovog kontroverznog mediokriteta…

Hronika.eu

Ostavite komentar