PREVARIO ŽENU PRED MILIONIMA GLEDALACA, PA SE POKAJAO: Pevač otkrio detalje susreta sa ĆERKAMA i suprugom, evo kako je ona REAGOVALA!

Finalista pete sezone rijalitija „Zadruga“ Nikola Grujić Gruja je otkrio da se pokajao što je prevario svoju partnerku, Ljiljanu, ali da je u tom trenutku smatrao da je Mima Šarac ljubav njegovog života.

Foto: ATA Images

Gruja je ispričao detalje prvog susreta sa ćerkama, te sa suzama u očima otkrio da su mu trčale u susret i vikale „Tajo“.

– Ta žena ih je sačuvala od svega što se dešavalo. Znale su one da ja pravim neke gluposti, ali šta, nisu znale, jer im Ljilja nije dozvolila da gledaju. Takvu ženu neću naći nikada više. Nimalo nije bila ogorčena, ljuta, mislim da je ona to prebrodila, tu bol, dok sam ja bio unutra – rekao je zadrugar, pa otkrio kako se osećao u trenutku kada je prevario ženu sa kojom ima dve ćerke:

– Ja sam i pre Zadruge rekao „Nema šanse, 99 odsto“, tih jedan odsto je prelomilo. U Zadruzi nisam uopšte razmišljao, mislio sam da mi se desila neviđena ljubav. Emocije više nemam ni prema Mimi, ni prema Ljilji, nije to to, hladan sam, zato mi svi kažu da sam kao led – rekao je pevač.

Izvor: Kurir.rs/Srbija Danas

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar