POTVRĐENO: Radoje Zvicer je ŽIV!

Crnogorska policija dobila je preko svojih partnerskih službi potvrdu da ubijeni muškarac u Panami nije navodni vođa kavačkog klana Radoje Zvicer. Na sajtu crnogorske policije nema takav obrt. Izvori su stoga pod upitom.

Policijske informacije, prema prvim saznanjima, ukazuju da ubijeni muškarac u Panami fizički ne liči šefu kavačkog klana Radoju Zviceru.

Uprava policije je, navodno, uz identifikacionu i fizičku proveru dobila potvrdu da Zvicer nije ubijen u Panami već da se radi o drugoj osobi čiji identitet još nije saopšten.

Mediji su pre dva dana objavili informaciju da je u pucnjavi u jednoj vili u Panami ubijen vođa kavačkog klana Radoje Zvicer.

Kada je u pitanju Zvicer, varijacije su moguće. Policija Paname u radu na tome ko je mogući izršilac pa čak i indetitet počinioca i ubijenog, ima teškoća jer građani očevici ne vole da govore iz straha. Da li je vest o ubistvu puštena s namerom da bude poruka ili da uplaši, ostaje da se vidi, ali s druge strane, priča da je ubijen pa nije, plasira li se da učvrsti mit o Zvicerovih “devet života”.

Ostavite komentar