„POSLE 20 GODINA I TROJE DIVNE DECE, NAŠ BRAK JE ZAVRŠEN“: Fudbaler i voditeljka stavili tačku na ljubav, spekuliše se da je OVO razlog!

Legendardni italijanski fudbaler Frančesko Toti (45) i njegova supruga – voditeljka Ilari Blazi (41) razvode se posle 17 godina braka, a navodno je uzrok kraha – preljuba, prenosi Blic.

Foto: Instagram

Jedan od najmoćnijih i najpopularnijih parova Italije zajedno su bili od 2002. godine, a zajedno imaju i troje dece – sina Kristijana (17) i ćerke Šanel (15) i Izabel (6).

Italijanski mediji tvrde da je Toti prevario voditeljku sa Noemi Boki, 34-godišnjom koja se bavi cvetnim dekoracijama, a koja je strastveni navijač Rome.

Noemi nije poznata široj javnosti, ali se kretala u višim krugovima društva, a diplomirala je biznis i bankarstvo na privatnom univerzitetu u Rimu. Ova plavuša bila je udara za Marija Kaučija, vlasnika niželigaškog kluba Tivoli, sa kojim ima i dvoje dece. Navodno je Toti poslednje nedelje proveo praktično u kući ove Italijanke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Francesco Totti (@francescototti)

No, navodno nije samo fudbaler taj koji je bio neveran, jer je i Ilari je imala aferu sa neimenovanim italijanskim biznismenom.

Blazi je sinoć objavila saopštenje u kom je najavila kraj braka sa Totijem.

– Posle 20 zajedničkih godina i troje divne dece, moj brak sa Frančeskom je završen. Proces razdvajanja će ostati privatna stvar i neću davati nikakve izjave nadalje. Pozivam sve da ne veruju spekulacijama i da pre svega poštuju privatnost moje porodice.

O svemu se oglasio i 45-godišnji fudbaler.

– Pokušao sam prevaziđem krizu u svom braku, ali danas shvatam da je izbor da se razdvojimo, iako bolan, neizbežan. Sve što sam rekao i uradio poslednjih meseci bilo je da bih zaštitio našu decu, koja će uvek biti na prvom mestu u mom životu. Nastaviću da budem blizak sa Ilari dok podižemo našu divnu decu, uvek ću je poštovati. Verujem u poštovanje naše privatnosti, zbog spokojstva naše dece.

Foto: Instagram

Dramatičan razlaz dolazi nakon višemesečnih glasina oko ovog para, a oni su u februaru demantovali navode o tome da su na ivici razvoda.

Podsetimo, Toti je proveo čitavu 25-godišnju karijeru igrajući za Romu, zbog čega uživa kultni status u italijanskoj prestonici. U Romi je postigao 250 golova, a rekored je ne samo po broju golova, već i po broju nastupa za klub.

Blazi, manekenka i voditeljka, poznata je i kao „kraljica Rima“; što je pandan nadimku njenog supruga „kralj Rima“, a tokom karijere se takmičila i za mis Italije, a vodila je i brojne rijaliti formate.

Izvor: Blic.rs

BONUS VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=kSUsSLerD7M

Ostavite komentar