„PORODICA MI JE UNIŠTENA, MAJU SAM SMATRALA DRUGARICOM“: Aleksandra Subotić se oglasila nakon ŠOK snimka na kom je muž vara sa Marinkovićevom!

Nakon što se u medijima pojavio šokantan snimak na kom se vidi kako je suprug vara sa njenom prijateljicom Majom Marinković, ovim povodom oglasila se i Aleksandra Subotić.

Foto: Instagram

Aleksandra je nakon šokantnog snimka javnosti uputila kratku poruku

– Nema potrebe bilo ko da me zove! Ja sam nju volela i verovala joj, smatrala je drugaricom i u kuću je dovodila. Njega isto najviše na svetu – šta je tu je. Dete sam mu rodila! Iz ljubavi! Nikog neću pljuvati! Ništa me ne zanima! Radujte se ko voli! Jedna porodica je uništena i dvoje dece je ostalo bez oca – kraj! – poručila je Aleksandra.

Foto: Instagram

BONUS VIDEO:

One thought on “„PORODICA MI JE UNIŠTENA, MAJU SAM SMATRALA DRUGARICOM“: Aleksandra Subotić se oglasila nakon ŠOK snimka na kom je muž vara sa Marinkovićevom!

  1. Mala, djevojcice, ostecena,MAJKO, kad si majka onda ili jesi ili nisi COVJEK. Nema vise lose djetinjstvo, prepoznaljiva, izkompleksirana, onda su M A J K A, sto znaci K R A LJ I C A, druga opcija NULA.

Ostavite komentar