POKUŠAJ UBISTVA U BEOGRADU: Tukao ga rukama, nogama i stolicom!

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu juče je saslušan Predrag R. (21) zbog sumnje da je 29. januara ispred jednog restorana na Novom Beogradu tokom masovne tuče, bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao liši života oštećenog V. V. (20) . Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Osumnjičeni se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

On je, kako se sumnja, najpre u blizini šanka u restoranu, gde su obojica bili na proslavi rođendana, pesnicom u predelu glave udario V. V. nakon čega su navedeni sukob nastavili u bašti restorana.

Okrivljeni je tu oštećenog više puta udario rukama i nogama u predelu glave i tela, da bi, nakon što je V. V. pao na pod, uzeo stolicu koja se nalazila u blizini i udario ga više puta u predelu glave.

Tom prilikom je V. V. zadobio teške telesne povrede opasne po život, a Predrag R. se udaljio sa lica mesta.

Ostavite komentar