POKUŠAJ UBISTVA NA TRGU REPUBLIKE: Muškarac rukom zaštitio sina od napada nožem!

P.R. (39) teško je povređen kada ga je, dok je sedeo sa sinom i prijateljima na klupi, nepoznati mladić posekao nožem po ruci, javlja srpska novinska agencija SIA.


– Ništa nije ukazivalo na dramu i napad koji se dogodio jutros oko tri sata. Čovek je sedeo sa sinom, ako sam dobro čuo, i prijateljem. U jednom trenutku iza njih sela su dvojica mladića – rekao je izvor blizak povređenom muškarcu.

Kako je objasnio bez ikakvog razloga mladići koji su seli iza njih počeli su da im dobacuju.

– Bilo je sve čudno, odreagovali su verovatno kako bi i svako drugi odreagovao kada mu neko bez razloga dobacuje. Međutim, nije se sve završilo na rečima. Niko od njih nije primetio kada je jedan od tih nepoznatih mladića izvadio nož i nasrnuo na P.R.  – objašnjava naš sagovornik i dodaje:

– P.R. je krenuo rukom kako bi, možda zaštitio sina, ali i sebe, da mu nož ne bi završio u stomaku. Tada ga je taj mladić posekao po levoj ruc, mislim da mu je nož prešao preko nadlaktice. Dok su shvatili šta se desilo ti mladići su pobegli ka Kalemegdanu. Zvali su Hitnu pomoć, a ubrzo je stigla i policija – rekao je naš sagovornik.

Prema takođe nezvaničnim informacijama policija je odmah krenula u potragu za napadačem.

– Trg republike je pokriven video nadzorom, pretpostavlja se da će policija vrlo brzo uspeti da identifikuje ali i da pronađe napadača. Sumnja se da je reč o mladićima koji imaju oko 25 godina – rekao je izvor upoznat sa istragom koja je odmah pokrenuta.

Ostavite komentar