PECA HOĆE DNK TEST! Nakon ovog saznanja, bivši muž Aleksandre Subotić najavio DRASTIČAN potez!

Biznismen se šokirao kad je video da je njegov tast Karađorđe Subotić objavio na društvenim mrežama kako mali Jovan više neće nositi prezime Raspopović, već Subotić.

On je odmah odlučio da radi DNK test kako bi dokazao da je dete njegovo, a ne „dedino“.

Foto: Instagram printscreen

– Ne mogu da verujem da najpoznatiji potrčko i dostavljač hrane sa beogradskih ulica priča da se moj sin sada preziva Subotić, a ne Raspopović. Javno poručujem Karađorđu da ću posle ovakvog njegovog postupka zahtevati da se dokaže da li je dete „dedino ili tatino“! Ja znam da je dete moje i to ću dokazati DNK testom! – priča Peca.

Raspopović je odlučio da otkrije sav prljav veš svog tasta Karađorđa:

– Aleksandra mi je pričala da je sa 17 godina gledala svog oca kako se drogira i da je i njoj nudio drogu! Pre nekoliko godina je golišav u „Parovima“ šetao pored svoje ćerke, to nije normalno! Bolje da se više posvetio ćerki umesto što je učio da bude parazit i da ništa ne treba da radi. Ma, on o svojoj deci nije vodio računa uopšte! Uzimao je od Aleksandre pare i nikad joj nije vraćao. On je običan klošar koji preko mog imena želi da bude u novinama i kako bi dobio poziv za „Zadrugu 6“!

Peca uživa sa Majom i ne sluti da je njegova bivša Aleksandra otišla u Crnu Goru kako bi pokušala da ga vrati! Aleksandrin otac Karađorđe otkrio je da mu je ćerka juče spakovala kofere i zaputila se na Crnogorsko primorje.

– Aleksandra je sa decom otišla na more. Mislim da je kod Pecinih prijatelja u Utjehi, a u istom mestu su Maja i Peca! Rekao sam joj da ih izbegava, ali ona će uraditi ono što bude htela… Aleksandra je psihički veoma loše… Kako može da bude dobro kada ju je taj čovek, za koga sam mislio da je normalan, prevario sa najboljom drugaricom – kaže Karađorđe i objašnjava zašto planira da unuku Jovanu promeni prezime:

– Jovan će ubuduće biti Subotić jer ga je otac napustio i nije vodio računa o njemu. Ne želim više da čujem za prezime Raspopović! Mojoj ćerki i unucima ću pružiti sve što mogu i ne zanima me šta dotični priča!

Izvor: Informer

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar