PALO POMIRENJE: Jovana Jeremić otišla na jahtu kod Didi Džej (FOTO)

Voditeljka Jovana Jeremić i pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, po svemu sudeći, odlučile su da zakopaju ratne sekire i zaborave raniji sukob, do kojeg je došlo nakon jednog pevačicinog gostovanja kod voditeljke u emisiji!

FOTO: youtube

Naime, Dijani se nije dopao tretman koji je dobila u emisiji, pa se čak pisalo i da je voditeljki pretio njen suprug Daniel Rokvić, a mi smo usnimili Jovanu koja je na pevačicin poziv odlučila da ih poseti na njihovoj jahti u Crnoj Gori, i to sa svojom ćerkom Leom.

Pročitajte i: “I DALJE VOLIM ŽIVOT”: Nikolina Pišek objavila novu fotografiju, komentari su razni (FOTO)

Nakon što se Jovana srdačno pozdravila sa Dijanom i njenim mužem, oni su pomogli voditeljki i njenoj ćerki da uđu na jahtu, a onda su pevačica i voditeljka odmah porazgovarale u četiri oka, što su uspeli da ih uslikaju!

FOTO: printscreen/tv pink

Reklo bi se da je ovo bio ozbiljan razgovor, ali završen vrlo uspešno, te su voditeljka TV Pink i pevačica razmirice i sukobe ostavile daleko iza sebe i nastavile da uživaju u lepom julskom danu, dok se rashlađuju na luksuznoj jahti, koja je u vlasništvu pevačice i njenog supruga i nosi njeno ime.

BONUS VIDEO:

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar